banner2779
banner2752
banner2750

PEHLİVAN, ASFALT ATTI

Yeniyalı mahallesinde depremden sonra yapılan ve kullanılmayan mezbele durumdaki kalıcı iş yerleri Körfez Belediyesi tarafından yaptırılarak, imam hatip lisesi yapıldı.Eğitime başlayan İmam Hatip lisesinin bahçesi yine Körfez Belediyesi tarafından asfaltlandı.

Körfez Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Körfez İmama Hatip Lisesinin okul bahçesi asfaltlanırken, okula gelen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan çalışmaları izledi. Okul müdürü Orhan Yavuz tarafından karşılanan Başkan Pehlivan’a ziyaretinde başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan ve Fen işleri Müdürü Arif Talip de eşlik etti.

Körfez’e imam hatip lisesi kazandıran Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a teşekkür eden okul müdürü Orhan Yavuz “İl milli eğitim müdürlüğümüzün onayladığı yirmi bir derslikli okulumuzun inşaat çalışmalarını Körfez Belediyesi hızlı bir şekilde tamamladı. Bu yıl dörtyüz öğrenci ile eğitime bu binada başladık. Başından beri konunun takipçisi ve destekçisi olan Körfez Belediye Başkanımız Yunus Pehlivan’a teşekkür ederim.” diye konuştu.Başkan Pehlivan’ın başarılı çalışmalarını takip ettiklerini söyleyen okul müdürü Yavuz özellikle eğitime verdiği destekleri gerçekten takdire şayan dedi.

Okul bahçesinin asfaltlama çalışmasını izleyen Başkan Pehlivan daha sonra sınıfları gezdi. Öğrenci ve öğretmenlerle sohbet eden Başkan Pehlivan, eğitim camiasına hayırlı bir eğitim yılı diledi. Okulu gezdikten sonra bir açıklama yapan Başkan Pehlivan “O atıl ve virane yerlerin eğitim yuvasına dönüşmesinden çok mutluyum.Türkiye’mizde çocuklarımız artık modern binalarda eğitim yapıyorlar. Bizlerde yerel yöneticiler olarak ilçemizde elimizden geldiği kadar bu dönüşüme destek veriyoruz.” şeklinde konuştu.















Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751