banner2779
banner2752
banner2750

Pehlivan Avrupalı Öğrencileri Ağırladı
 Avrupa Birliği Comenius Projesi kapsamında Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’nin misafiri olarak Türkiye’ye gelen öğretmen ve öğrencileri Körfez Belediye Başkanı Yunus PehlivanTütünçiftlik Sahil Belediye Sosyal Tesisinde ağırladı.

İspanya, Polonya, Slovakya ve İtalya’dan gelen konuklarını Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Sahilinde yemekte ağırlayan Başkan Pehlivan burada yabancı öğrencilerle yakından ilgilenerek Körfez hakkında sordukları soruları cevapladı. Ömer Akmenşen koordinatörlüğünde düzenlenen yemeğe; ilçe milli eğitim müdürü Hurşit Ekinci, şube müdürü ZihniAltunkaya, okul aile birliği başkanı Muhammet Özkarataş, yardımcısı Muhammet Çelik,program koordinatörü Didem Şevik, İngilizce öğretmeni Özge Yükselir, İtalya kafilesinin öğretmeni CristianeBartopini, Polonya kafilesinin öğretmeleri MarzenaMuszynska, BogustawaDurrjska, Slovakya kafilesinin öğretmeni NataliaMikolojova, İspanyol kafilesi öğretmeni IsabelMarti ve dört ülkeden gelen öğrenciler katıldı. Yemekten sonra konuşan kafile başkanlarının ortak mesajı “biz Türklerin misafirperver olduğunu biliyorduk. Fakat bu denli yüksek olduğunu tahmin edemiyorduk. Gerçekten sizleri yakından tanımaktan çok mutlu olduk.” şeklinde oldu.

Konuklarıyla yakından ilgilenen ve uzun süre sohbet eden Başkan Pehlivan ilçelerini yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, farklı kültürlerin buluşmasının dünyayı daha barışçıl ve yaşanılır bir yer haline getirmesi açısından taşıdığı öneme değindi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751