PEHLİVAN : BU ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ...

Körfez Futbol Kulübü’ne altyapıdan yetenekli sporcular kazandırmak için yoğun bir çalışma içerisinde olan Körfez Futbol Kulübü Futbol Okulu yaz dönemi uygulamasını tamamladı. Minik futbolcular eğitimlerine hafta sonunda devam edecekler.

İlginin oldukça fazla olduğu futbol okulu eğitimlerini her hafta sonu devam ettirecek olan Körfez FK futbol okulu yaz uygulamasının sonunda birde program düzenledi. Körfez Belediyesi Nihat Arslan Çim Halı Sahada düzenlenen programa katılan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan minik futbolcuların yeteneklerini izledi. Körfez FK Futbol Okulu koordinatörü Burhan Ergin yaptıkları çalışmalar ve eğitimler hakkında Başkan Pehlivan’a bilgi verdi.

Körfez Futbol Kulübü Futbol Okulu sorumlusu Burhan Ergin velilere yaptığı konuşmada  “Futbolu ve sporu seven bir belediye başkanına sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Körfez Belediye Başkanımız sayın Yunus Pehlivan bize her konuda imkan sağlıyor. Başkanımızın verdiği desteğe karşılık yetiştirdiğimiz minik sporcularımız da bizlerin emeğinin karşılığını vermektedir.” dedi.

Minik futbolcuları izleyen ve veliler ile sohbet eden Başkan Pehlivan sporun önemine değinerek “sporun hedefinin bireyler ve toplumlar arası sevgi ve kardeşlik kavramının benimsetildiği olduğunu” söyledi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817