PEHLİVAN : BU TEMPONUN DÜŞMEMESİ LAZIM
Ahmet YARAR

Göreve geldiği günden beri Körfez İlçede uyguladığı ''Kırık Camlar Teorisi'' adlı programı başarıyla uygulayan emniyet müdürü Coşkun Opak, aynı zamanda da ilçe emniyet müdürlüğü ve karakollarda bir çok yeniliklere imza attı.

Körfez ilçesini suçtan arındırmada önemli bir yol kat eden İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, bu mücadelede kendisini yalnız bırakmayan iş adamlarını da  unutmadı. Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü`ne araç, bina yapım konularında maddi ve manevi yardımda bulunanlara bugün Yarımca Polis Merkezi Amirliği`nde plaketleri sunuldu. İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak ev sahipliğinde gerçekleşen törene Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karaküllah, CHP ilçe Başkanı Mehmet Miroğlu, MHP ilçe Başkanı Yağır Öztürk Günen, SP ilçe başkanı Recep Sarıdoğan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Şöförler Odası Başkanı Ali Karadeniz, Körfezli muhtarlar çok sayıda Körfezli iş adamı katıldı.

OPAK : DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ.

Törende ilk olarak konuşan Körfez ilçe Emniyet Müdürü Coşkun Opak, kendilerine destek sağlayan herkese teşekkürlerini sunarak, “Kime ne ricada bulunduysak saolsunlar bizi kırmadılar. Fedakarca çalışan mesai arkadaşlarıma da yoğun çabalarından ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

 PEHLİVAN’DAN EMNİYETE 3 ARAÇ

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ise son dönemde Türkiye`de yaşanan olaylara dikkat çekerek, “Polisimizin desteğimize ihtiyacı var. Onların yanında olmamız lazım. Ben de iş adamlarımıza yardımlarından ötürü teşekkür etmek istiyorum. Bu temponun hiç düşmemesi lazım” dedi.

Konuşmaların ardından Körfez ilçe Emniyet Müdürlüğü`ne yardımda bulunan Büyükşehir Belediyesi Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan, Saryapı İnşaat Genel Müdürü Hasan Tahsin Saral, Nuh Çimento Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Bilgin, Akkireç Fabrikası`nın sahibi Haldun Akkaya, Ceyhanlar Plastik Genel Müdürü İbrahim Ceyhan, Kolin İnşaat adına Orçun Gül`e teşekkür plaketleri sunuldu. Plaket töreninin ardından protokol üyeleri ve iş adamları Yarımca Polis Merkezi Amirliğinde yaptırılan toplantı salonunu gezdi.  



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817