Pehlivan :  Bütün hacizleri de kaldırtıyoruz!!!

Körfez Belediyesi'nde meclis üyelerinin katıldığı İspanya seyahatiyle ilgili başlatılan icra takibine Başkan Pehlivan’dan açıklama geldi.

 Şirketin 26 kişiye gönderdiği icra işlemi konusundaki tepkileri üzerine bir açıklama yaparak konuyu aydınlatan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, olayda bilgi noksanlığı olduğunu belirterek, konunun muhatabının kendileri olmadığını belirtti.

Belediyelerin yurt dışı seyahatleri meclis kararı ve İçişleri Bakanlığı onaylı dernekler üzerinden yapma zorunluluğu olduğunu hatırlatan Pehlivan, "Biz de dernek üzerinden böyle bir seyahat yaptık. Dernek bir seyahat şirketiyle anlaşıp, biletlerimiz alındı.

 İspanya'ya seyahatimiz sorunsuz sona erdi. Seyahat ücreti de derneğin hesabına yatırıldı. Yani bizden kaynaklı hiçbir sorun olmadı ve olmaz da" dedi.

İspanya dönüşünün ardından 2 ay sonra seyahat şirketinin geziye katılan herkese icra işlemi başlattığını anlatan Başkan Yunus Pehlivan, "Oysa biz şirketin muhatabı değiliz. İşi organize eden dernekle şirket arasındaki sorunda bizi taraf gibi görmüş olmalılar. Biz de bunun yasal olmadığını, paramızı ödediğimizi belirterek bütün icra işlemlerini kaldırıyoruz.

Seyahat şirketinin bir sorunu varsa dernekle kendi arasındadır. Çünkü biz paramızı sonuna kadar ödemiş durumdayız. Asla ve asla meclis üyelerimizi ezdirmeyiz ve magdur etmeyiz’’ diye konuştu,

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817