Pehlivan: ''Dava hakkımı kullanacağım''

Gazetelerde ‘’ Gazeteciyi dağa kaldırtan Başkan Kim? adlı haberde Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar ile birlikte resmi basılan Pehlivan ,çıkan habere çok sert tepki gösterdi.

Başkan Pehlivan şöyle konuştu.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, iddiaları kesin bir dille reddederek “ Bir gazetecinin dövülmesi olayına ismimin karıştırılması bile bana hakarettir. Ali Çınar  adlı gazeteci zaman zaman kendisinde ait gazetesinde beni eleştirir ve eleştirecektir de. Ömrüm boyunca şiddetin karşısında oldum. Ortada telefon kayıtları vardır.  Bu işlerle alakalı ne kimseyi aradım, nede talimat verdim. Benim Ali Çınar’ın darp edilmesi ile ilgili uzaktan-yakından ilgim bulunmuyor. Böyle işlerle ismimin  ve kurumumum kirletilmesine müsaade etmem.  Şu anda yurtdışındayım. Konu hakkında avukatlarıma talimat verdim. Konuyu inceletiyorum. Gerekirse dava hakkımı kullanacağım.  dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817