Pehlivan : Derneklerimizi önemsiyoruz!

Körfez Posoflular Dayanışma ve Kültür Derneği ve Körfez Gümüşhane Yağmurdereliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yönetimleri ayrı ayrı Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Körfez Posoflular Dayanışma ve Kültür Derneği başkanı Hamit Akbulut, yönetim kurulu üyeleri Muhammer Eren,Engin Erbilici ve Fatih Mahalle muhtarı İsmail Kara ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a nezaket ziyaretinde bulundular. Dernek Başkanı Hamit Akbulut dernek çalışmalarından bahsettiği ziyarette, dernek binalarının yapımında büyük katkı sağlayan başkan Pehlivan’a hemşerileri adına teşekkür etti.

Körfez Gümüşhane Yağmurdereliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Alaatin Çelikli ve başkan yardımcısı Firar Yayla ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yeni yapılan belediye hizmet binasını da çok beğenen dernek üyeleri,ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Konuklarını makamında ayrı ayrı ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “hemşeri derneklerine kültürün aktarılması, birlik ve beraberliğin sağlanarak daha sağlam temellere oturtulması için önem verdiklerini” söyledi. Başkan Pehlivan dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817