Pehlivan Eğitim Gönüllüleri İle Buluştu



Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Ayşe hanımın ev sahipliği yaptığı Körfez Belediyesi Tütünçiftlik Kültür Merkezinde düzenlenen yemeğe Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci, milli eğitim şube müdürleri, belediye başkan yardımcıları Mehmet Şendoğan, Selattin Kabadayıoğlu, meclis üyeleri, okul müdürleri ile yardımcıları, okul aile birliği başkan ve yöneticileri katıldı.
Pehlivan’ın eğitime ve öğretime büyük önem verdiğini belirten müdürler, “Başkanımız sayesinde tadilatı yapılamayan, bakımsız hiçbir okulumuz kalmadı. Hizmete geldiği günden beri bizlere verdiği tüm sözleri fazlasıyla yerine getirdi. Pehlivan ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

Eğitim Sevdalıları

Sohbetler eşliğinde yenilen yemek sonrası Başkan Pehlivan bir konuşma yaptı. Konuşmasına meşhur bir hikaye olan “anne işin bitince beni biraz severmisin?” anlatarak başlayan Pehlivan “ Okul aile birliğinde görev alan gönüllü insanlarımız, hem kendi çocuklarına hem de eğitim kurumlarına sahip çıkıyorlar. Onları tebrik ediyorum. Teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Eğitim Önceliğimiz Oldu

Çocukların aydınlık geleceği için çalıştıklarını belirten Pehlivan, “ Çocuklarımızın iyi ortamlarda okumaları için çabalayan okul yöneticilerimizi ve aile birliği başkanlarımızı burada görmekten büyük mutluluk duydum. Göreve geldiğimiz günden beri eğitim camiasından gelen hiçbir isteği geri çevirmedim. Arkadaşlarıma talimat verdim, ‘eğitim ile ilgili isteklere öncelikle cevap verin’ Çocuklarımızın sağlıklı bir ortamda eğitim görmesi ve öğretmenlerimizin rahat ortamlarda derslerini verebilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bizim makamımız siyaset makamı değil, hizmet makamı.” diye konuştu.

 

Modern Okullar İnşa Ettik

Prefabrik binada eğitim veren Hasbro İntertoy Çağdaş Yaşamı Destekleme İlköğretim okulunu sil baştan modern bir bina olarak inşa ettiklerini söyleyen Başkan Pehlivan “Nene Hatun ismi verilen okuldaki çocuklarımız artık modern dersliklerde eğitim görüyorlar. Yine Yeniyalı mahallemizde depremden sonra kurulan ve viraneye dönüşen iş merkezini, belediye imkanları ile sil baştan yeniledik. Şimdi o bina modern bir yapıya dönüştü ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerimiz orada eğitim görüyorlar” diye konuştu. Eğitim her alanına  destek verdiklerini belirten Başkan Pehlivan “Türkiye’de burs vermeyi sürdüren tek belediye olduk. Bugüne kadar sekiz bin iki yüz elli öğrencimize burs verdik, vermeye devam ediyoruz.” dedi.

 

Nene Hatun İlköğretim Çiçek Verdi

Başkan Pehlivan sözlerini “davetimize icabet ettiniz, ayaklarınıza, yüreklerinize, gönüllerinize sağlık” diye tamamladı. Programın sonunda Nene Hatun İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Özge Eğdemir yapılan okul binası için teşekkür ederek Başkan Pehlivan’a çiçek takdim etti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
körfezli 10 yıl önce

başkanımız herşeyin en iyisini yapar. ayrıca şu giydiği takım elbiseleride kendisine çok yakışmış. allah nazardan ksaklasın

banner2817