Pehlivan Hemşerileriyle Bayramlaştı
 Pehlivan Hemşerileriyle Bayramlaştı

Başkan Pehlivan ziyaretlerine Körfez Ordulular Derneğinin düzenlediği bayramlaşma programına katılarak devam etti. Dernekte hemşerileriyle bayramlaşan Başkan Pehlivan’a , belediye başkan yardımcısı Mehmet Şendoğan da eşlik etti.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan  ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada, Körfez’de huzur içinde bir bayram geçirilmesi için her türlü önlemi aldıklarını ifade ederek "İlçemizde bayramın sorunsuz yaşanması için bütün ekiplerimiz görev başındadır. Vatandaşlarımızın huzur ve mutluluğu için bayramın sonuna kadar ekiplerimiz görev başında olacaktır” dedi.

Pehlivan Birlik Mesajları Verdi

Bayram denince akla kardeşlik, birlik beraberlik geldiğini söyleyen Başkan Pehlivan “Birlik beraberlikler bu tür günlerde daha çok pekişiyor. Bayramınkentimiz, ülkemiz ve  tüm insanlık için hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bayramlar vesile olur ve kardeşliğimiz daha da pekişir. Birliğimiz ve beraberliğimiz daha da güçlenir.” Diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817