PEHLİVAN İLE KOYUN BERABER SELAM GETİRDİLER
Geçtiğimiz günlerde Ankara'da İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları toplantısına katılan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile Engin Koyun ayaklarının tozuyla üzerlerinde olan selamı vatandaşlara iletmek için program düzenlediler. 

 AK Parti Körfez ilçe Sosyal işler Başkanlığının düzenlemiş olduğu program İlimtepe mahallesindeydi.  Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Ak Parti İlçe Başkanı Engin Koyun, Teşkilat Başkanı Mehmet Şahin, İlimtepe Mahalle Başkanı Mehmet Fatih Yavuz, mahalle yöneticisi Yüksel Gündoğdu ve kalabalık bir teşkilat mensubunun katıldığı proğram İlimtepe Cami Derneği Başkanı Osman Gün'ü ziyaretle başladı. Başkan Gün'ü ziyaret eden heyet Dernek Başkanına Başbakanımızın Selamı var diyerek bir de  saat hediye etti.

İLİMTEPE CAMİ ZİYARET

İlimtepe Cami cemaatiyle le de bir süre sohpet eden heyet, İlimtepe mahallesindeki Ferik Bedir adlı yaşlı neneyi ziyaret ettiler. 
BAŞBAKANDAN SELAM VAR
Başkan Pehlivan ve Engin Koyun elini öperek hayır duasını aldığı yaşlı Nene'ye bir de çiçek verdiler. Programlarına İlimtepe İlk ve Ortaokulu Müdürü Tamer Terzi'yi ziyaret ederek devam eden başkanlar,


Müdür Terzi'ye  2013-2014 Eğitim ve Öğretim Haftası nedeniyle hayırlı olsun dileklerini ileterek müdür Tamer Terzi'ye çiçek verdiler. 


BAŞARILI ÖĞRENCİYE ÖDÜL
İlimtepe İlk ve Ortaokulu Müdürü Tamer Terzi'ye 2013-2014 Eğitim ve Öğretim Haftası hayırlı olsun diyerek Okuldan ayrılan Ak Partili heyet Bilecikte yapılan Ertuğrul Gazi'yi Anma Söğüt Şenliklerinde Resim Dalında birinci olan ilimtepe İlkokulu öğrencisi Ahmet Bayır'ı tebrik ettik eden Başkanlar İlimte Mahallesinde hasta ve yaşlıları ziyaret etmek üzere okuldan ayrıldılar.

İlimtepede oturan yaşlı nene Allah başbakanımızı başımızdan eksik etmesin dedi.





Başkan Pehlivan ve Engin Koyun elini öperek hayır duasını aldığı yaşlı Nene'ye bir de çiçek verdiler


Cami cemaatiyle sohpet ettiler
 Yunus Pehlivan ile birlikte Yavuz Sultan Selim Mahallesinde yapılmakta olan Hz.Ali Camii'nin İnşaatında incelemelerde bulunan Ak Pati İlçe Başkanı Engin Koyun caminin gidişatı hakkında bilgi aldılar. 



 Körfez Belediye BaşkanıYunus Pehlivan ile birlikte İlimtepe Mahallesi Kanaat Önderlerinden Yüksel Gündoğdu ve ailesini ziyaret eden Engin Koyun Yüksel Gündoğduya bir de çiçek takdim ettiler


AK Parti Körfez ilçe Teşkilatı Sosyal işler Başkanlığımızın düzenlemiş olduğu "Başbakanımızdan Selam Var" Projesi kapsamında Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile  Engin Koyun birlikte İlimtepe mahallesinde Abumüslim ve Gülsefa Çeper ailesini ziyaret ettiler





Giitikleri her hanede sıcak bir ilgiyle karşılanan Ak Partili heyet son olarak  Selahattin ve Baki Anaç ailelerini ziyaret ederek Taziye ziyaretinde bulundular. .Merhume'ye Allah'tan Rahmet Tüm yakınlarına Başsağlığı dilediler. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817