PEHLİVAN : İŞÇİNİN PARASINI VEREMİYORLARDI
 KOYUN; ” PARTİMİZ PEHLİVAN DERSE KİMSE ADAY OLAMAZ”

Ak Parti Körfez İlçe 50. Daraltılmış danışma meclisi yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Danışma Meclisinde konuşan Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun seçim öncesi bazı dedikodularla partilerinin yıpratılmak istendiğine dikkat çekerek, “Aramıza kimse fitne sokamaz.  Partimiz Yunus Pehlivan derse yolumuza onunla devam edeceğiz” dedi.

Ahmet YARAR

AK Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nın 50. Daraltılmış Danışma Meclisi ilçe binasında yüksek bir katılımla gerçekleştirdi. Toplantıya katılan bir çok  partili konuşmaları ayakta dinlemek zorunda kaldı.

KOYUN,”BİZİM SEVDAMIZ KOLTUK DEĞİL, VATAN SEVDASIDIR

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, seçim öncesi bazı dedikoduların ortaya çıktığını ifade ederek, “Her zaman olduğu gibi seviyesiz ve kalitesiz insanlar seçim öncesi partimizi karıştırmaya çalışacaktır. Aslı olmayan iddialarla bizi yıkmaya çalışanların bu girişimi başarısız olacaktır. Biz her zaman halkımızın içindeyiz bundan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. ‘Yorulmadınız mı?’ diye soranlara sesleniyorum, yorulmadık, yorulmayacağız. Bizim sevdamız koltuk sevdası değil, vatan sevdasıdır” dedi.

KOYUN : PARTİMİZ  KİMİ ADAY GÖSTERİRSE   ONUNLA  YOLUMUZA DEVAM EDERİZ

Konuşmasına sıcak gündem konuları ile devam eden Koyun;” Aramıza fitne sokmak isteyen insanlar olacak. Herkesin değişik istekleri olabilir. Ancak bizim için önemli olan partimizin birlik beraberliğidir. Partimiz yoluna Körfez Belediye Başkanımız Yunus Pehlivan ile devam etmek istiyorsa başka aday çıkmayacaktır. Ve aday kim olursa biz elimizden gelen tüm gayretimizle onu destekleyeceğiz”dedi.

PEHLİVAN, “İŞÇİNİN PARASINI VEREMİYORLARDI”

Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun’dan sonra söz alan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan konuşmasında;” Kimse geçmişini, unutmasın. Biz 2004 yılında Körfez Belediyesi’ni devraldığımız zaman belediyenin otobüsü derince rampasında arıza yaptığı için yolcularını indirmişti. Sonradan anladık ki  mazotu bittiği için yolda kalmış. O günleri net olarak hatırlayın. Belediyenin ne halde olduğunu, perişan durumunu unutmayın. Paraları olmadığından Yarpaş işçisinin o yıllarda 250 TL olan maaşından bayramda 20 Tl para veremediklerini unutmayın! Dedi.  Konuşması sık sık alkışlarla kesilen Başkan Pehlivan sözlerine şöyle devam etti.

PEHLİVAN : İLİMTEPE’DE 20 TRİLYON BORÇ BIRAKMIŞLARDI, HEPSİNİ ÖDEDİK

İlimtepe Yapı kooperatifini devraldığımız zaman 20 trilyon borcu vardı. Arap saçına dönmüş bir yapı kooperatini temizledik. O tarihlerde Belediyenin kasasında 42 bin TL para vardı ve tüm gayrimenkullerin üzerinde 300’e yakın haciz vardı. Sadece Yarpaş’ta 571 işçi çalışıyor, toplam belediyeyle birlikte 750 kişi çalışıyordu. Ve nüfus 70 bindi. Şimdi ise toplamda çalışanımız 500 kişidir. Nufüs ise 140 bindir. Bunları herkesin incelemesini, nereden nereye geldiğimize bir göz atmasını istiyorum. Yaklaşık 10 yılın içerisinde 113 aydır maaş gecikmiyor. Belediyenin memurları işçileri Tüpraş, İgsaş’a değil belediyeye çalışmak için müracaat ediyorlar. İşçilerimizin hayat standartı yükseldi.

PEHLİVAN : HER EVE BİR İŞÇİ YALANINI SÖYLÜYORLAR

Bugüne kadar bir çok hizmeti yerine getirdiklerini kaydeden Pehlivan, “Seçim meydanında her eve bir işçi sözü veriyorlar. Körfez`de 44 bin hane var, bu kadar insana nerede iş verecekler, yalan söylemesinler. 

 

PEHLİVAN : YEDİ  TANE BİTMİŞ PROJEMİZ VAR

Sadece belediye binasının battı çıktı projesine  11 trilyon yatırdık.  İlimtepe bitti. Yedi tane bitmiş projemiz var ve devam edenler bulunuyor. Hereke Düğün Salonu, Belediye Binamız bitti, Belediye önündeki iki mahallemizi birbirine bağlayan Battı çıktıyı bitirdik. Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız. Hereke Üniversite Sosyal Tesisleri, Körfez’e Olimpik Havuz Projesi ve daha sayamadığım bir sürü hizmetlerimiz var.

PEHLİVAN : VİYADÜK SÖZÜMÜ ELİMDE OLMAYAN SEBEPLERDEN DOLAYI

TUTAMADIM ÜZGÜNÜM.

Bu olanlar içinde bir tek Körfez’e karşı viyadük sözümüzü tutamadık. Biz çok arzuladık, istedik ancak siyasi büyüklerimizin pojeyi rasyonel bulmaması nedeniyle gerçekleşmedi. O günkü şartlarda bakanlıktan kaynaklanan bazı sıkıntılar sebebi ile bu sözümüzü tutamadık. Ancak bunun alternatifi olarak döküm kavşağı battı- çıktı projemizi gerçekleştiriyoruz.

 

PEHLİVAN : CANBAZ, MECLİS ÜYESİ OLMAK İÇİN KENDİNİ PARALAMASIN.

BİZDE MECLİS ÜYELİĞİ ÇOK. GELSİN  BİZE BİR TANE MECLİS ÜYELİĞİ VERELİM

Seçim zamanı yaklaştıkça siyasetin hızının artacağına dikkat çeken Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan;” Bazı vatandaşlar zamanında kendini paraladılar. Atmadıkları iftira, söylemedikleri kalmadı. Onca insanı peşine taktılar sürüklediler. Şimdi de takılmışlar CHP’nin peşine belediye meclis üyesi olabilmek için uğraşıp duruyorlar. Bu kadar uğraşa gerek yoktu. İsteseydin biz sana meclis üyeliği verirdik. Kendini paraladın. ‘’Ne Çektin be Canbaz!’’ dedi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817