Pehlivan : Komiteyi tebrik ediyorum
 Körfez Belediye Spor Danışmanı Metin Özkan'ın bu yıl ikincisini düzenlediği Körfez Altın Kiraz Futbol turnuvası muhteşem bir finalle sonuçlandı. Final maçı öncesi Çılgın Sedat'ın konseriyle Körfez'liler müziğe doydu. Final maçı ise muhteşemdi. Tunsan İnşaatın 8 - 4 galip gelerek şampiyon olduğu maçın ardından sevinçleri görülmeye değerdi. 
Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan Final maçının ardından turnuvayı  organize eden Komite üyelerinin plaketle ödüllendirdi. Komite Başkanı Metin Özkan, başkan yardımcıları Mitat Atalay, Burhan Yarar, Doğukan Koyuncuoğlu, ve Kurban Erguvan'ı tek tek tebrik eden Başkan Pehlivan'' Böylesine güzel bir organizasyonu yaptığınız için sizleri tebrik ediyorum diyerek Plaketle ödüllendirdi. 








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817