Pehlivan: Körfez'de Asfaltsız Yol Kalmayacak
 Başkan Pehlivan Çalışmaları Yerinde İnceledi.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Körfez’de yoğun bir şekilde devam eden ve tamamlanan yol çalışmalarını denetledi.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan tamamlanmak üzere olan Pektim Önü battı çıktı çalışmasını yerinde inceledi. Çalışmaları sık sık yerinde inceleyen Pehlivan şantiye yetkililerinden detaylı bilgi aldıktan sonra Körfez’deki diğer asfalt çalışmalarını da gezdi.

Körfez’in Dört Bir Yanında Asfalt Çalışması

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesi Burç ve Çaldıran sokak, Güney Mahallesi Tan, Taner ve Ömer sokak,Körfez Kültür Merkezi çevresi,Ttugrul Caddesi alt kısmı,Yeniyalı mahallesi Ayva sokak,Yavuz Sultan Selim mahallesi Mevlana  caddesi, Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi, Orhan Karabulut Caddesi, Sedat Yenigün Caddesi, Amasyalılar mevkii, Yarımca mevki D-100’e  bağlanan yan yollar ve Atalar mahallesi Hızır Reis Caddesi gidiş geliş yolu asfalt çalışmaları bitirildi. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Pehlivan, asfalt serme işleminin hızla aciliyet sırasına göre devam edeceğini belirtti.

Asfaltsız Yol Kalmayacak

Körfez’in dört bir yanında asfalt çalışmasının olduğunu söyleyen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “Önümüzdeki günlerde Petkim Önü battı-çıktıyı trafiğe açıyoruz. Kavşağın bağlantı yollarını da asfaltlıyoruz. Diş hastanesi önündeki battı-çıktı çalışması da hızla ilerliyor. Çalışmalar tamamlanınca Körfez’de şehir içi trafiği rahatlayacak.” diye konuşan Pehlivan Körfez’de asfaltsız yolun kalmayacağını söyledi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817