PEHLİVAN : Körfezdeki Değişim hızla Sürecek

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, kendisini ziyarete gelen kurum, sivil toplum örgütü temsilcileri ile vatandaşları makamında ağırlıyor.

Körfez’de kürek sporunun tekrar canlandırılması için eski milli sporcular Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ile görüştü. Ayhan Balıkçı, Şefik Coşkun, Halit Duman, Atilla Koyuncu, Gökhan Çetintürk ve Ragıp Karabey’den oluşan heyet sporun her alanında yatırım yapan ve sporcuları destekleyen Başkan Pehlivan’dan kürek sporu ile ilgili destek istediler.

Başkan Pehlivan’ın gün içinde diğer ziyaretçileri Kocaeli Defterdarı Süleyman Dal, Güç Medya yöneticileri Abdulkadir Yılmaz, Fatih Eser, Özkan Naz , Semerkand Vakfı Kocaeli Temsilcilisi Ali Kalemoğlu, yöneticileri Abdullah Taşdemir, Burhan Dursun, Mehmet Demirhan, Emin Yıldız, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hikmet Yaşar ile Körfez Ağız ve Diş Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dt. Erkan Kaymak oldu.

Konuklarını makamında ayrı ayrı ağırlayan ve ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, çalışmalarını anlattığı konuklarınaKörfez’deki gelişimin hızla devam edeceğini söyledi.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817