Pehlivan , Okullardan sonra Emniyete de el attı!

Yılın Son Meclisinde Tüm Maddeler Oybirliği İle Kabul Edildi.

Körfez Belediye Meclisi gündeminde yer alan 7 maddeyi görüşmek için toplandı. Meclis verilen 2 önerge ile birlikte 9 maddeyi görüşerek karara bağlamış oldu.

Körfez Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yunus Pehlivan başkanlığında toplandı. Mehmet Ali Tosun,Şener Söğüt,Yusuf Eryarsoy ve Cemil İpşir’in katılmadığı toplantıda 27 üye hazır bulundu. Toplantıda, iki imar plan değişikliği,memur dolu kadro değişikliği,hisse devri ve aktarmalar oy birliği ile kabul edildi.Mecliste,Yarpaş’ın sermaye artışı kabul edildi.Konu ile ilgili bilgi veren Başkan Pehlivan “Yarpaş kar amaçlı kurulmuş bir şirket değil.Belediye üzerinden giderleri karşılanıyor.2004 öncesi personel sayısı artırılmış,yüksek oranda zam yapılmış.Çalışan sayısını 570 den , 330 a kadar düşürdük.Bugün çalışanları mağdur etmemiz söz konusu değil.” dedi.Yarpaş’ın sermayesi 3 milyon daha artırılarak,18 milyondan,23 milyona yükseltildi.

Emniyete 3 Araç Hibe Edildi.

2012 yılının son meclisinde Körfez Emniyet Müdürlüğüne  yandan camlı,koltuklu üç adet kamyonet alınması önergesi oybirliği ile kabul edildi.Körfez’in huzuru için görev yapan emniyet mensuplarına her zaman destek olacaklarını belirten Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “Emniyet müdürlüğümüze üç adet araç,belediye olarak alacağız. Ayrıca üç adet araç

temini için de bölgemizdeki sanayi kuruluşları ile görüşeceğim. Körfez Emniyet Müdürlüğümüze önümüzdeki yıl altı adet yeni araç kazandırmış olalım” şeklinde konuştu.

Körfez Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısı 4 Ocak 2013 Cuma günü saat 15.00’de yapılacak.




 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817