banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

PEHLİVAN, SİVASLILARA KONUK OLDU

Düzenlediği yemeğe en kalabalık grupla katılan Sivaslıların davetini kırkmayan Pehlivan eşi Ayşe Pehlivan ile birlikte derneğin Esentepe Mahallesi’ndeki  dernek lokaline geldi. Burada kendisine ve eşine çiçek vererek karşılayan dernek üyelerine hitap eden Pehlivan, ‘’Beni sevdiğinizi gözlerinize baktığımda görüyorum. Metin Özkan kardeşimle birlikte 5 yıldır önemli yol katettik. Sizlere verdiğim hizmet ananızın ak sütü gibi helal olsun. Kaynaklarımı bu toplum için kullandım ve kullanmaya devam edeceğim.Bunu her hangi bir siyasi amaç ve beklentiyle yapmadım. Yapılanların boşa gitmediğini ve beni sevdiğinizi gözlerinizdeki bakış ve samimiyetten anlıyorum. İnanışta bir takım rütuellerin dışında inanç ayrılığımız olmadığını sizlerden öğrendim. Burada yükselen barış ve sevgi ateşinin hepimizi saracağına inanıyorum. İçinde bulunduğumuz ayın sizler için anlam ve önemini biliyor, hassasiyet ve acınızı paylaşıyorum’’ dedi.

Pehlivan’ın bu sözleri dernekte toplanan kalabalık Sivaslı üyelerin alkışıyla karşılandı. Toplantıya Körfez belediye Başkanı Yunus Pehlivan, eşi Ayşe Pehlivan, katılırken buluşmayı Belediye Meclis Üyesi  ve Yozyatağı dernek başkanı Metin Özkan organize etti. Buluşmada, Sivaslılar Dernek başkanı İbrahim Kabasakal ve yönetimi, Arık Dernek Başkanı Doğan Karakaya, Kapıkaya dernek başkanı Cavit Dağdeviren, Demirtaş dernek başkanı Şahin Akyüz, Hacı Bektaş Vakfı eski başkanı Mahmut Özcan, İlimtepe muhtarı Kazım elmas ve Modül Çelik Müdürü Metin Aysu ilşe kalabalık Sivaslı grubu katıldı. Sivaslılar , başkandan dernek binası için arsa istediler.

Konuşmalardan sonra, Yunus Pehlivan’a İbrahim Kabasakal , eşi Ayşe Pehlivan’a ise Kocaeli Sivaslılar Yönetim Kurulu Üyesi Aydın Güllüoğlu birer çiçek verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VATANDAŞ 10 yıl önce

yüce allahin kuvveti üzerinde olsun başkanim.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826