banner2779
banner2752
banner2750

Pehlivan: Spora ve Sporcuya desteğimiz sürecek

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Türkiye şampiyonu olan ve Avrupa Şampiyonasında 3. olan Körfez FK tekvandocusu Hatice Kahveci’yi ödüllendirdi.

Başarılı milli tekvandocu Hatice Kahveci, hocası eski milli tekvandocu Uğur İhsan Yaman ile birlikte Körfez Belediye başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı. 2012 yılında Trabzon’da yapılan Türkiye Şampiyonasında +70 kiloda şampiyon olan Hatice Kahveci aynı yıl Ankara’da yapılan Avrupa Şampiyonasında kilosunda üçüncü oldu. Kendisini ziyarete gelen Körfez Futbol Kulübü tekvandocusu Hatice Kahveci’yi kutlayan Başkan Pehlivan  “ Spora verdiğimiz destekle ,spora olan ilginin her geçen gün artması bizleri sevindiriyor. Belediye olarak her zaman başarılı sporcuların yanında oluyor, onlara destek vermek için gayret gösteriyoruz. Sporcularımızın kazandığı bu başarılar da onların izinden gidenlere örnek oluyor.” dedi. Başkan Pehlivan “Bu işe emek verenleri tebrik ediyorum. Madalya mutluluğunu bizlere yaşatan genç sporcumuzu kutluyor, onu yetiştiren ailesine ve antrenörüne teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751