PEHLİVAN : YEDİ  TANE BİTMİŞ PROJEMİZ VAR

Geçtiğimiz günlerde yapılan Ak Parti Körfez İlçe daraltılmış divan toplantısında konuşan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, 7 tane bitmiş projemiz var önümüzdeki günlerde bunları açacağız.'' dedi.

Körfez tarihinde ilk defa üst üste tekrar seçilen başkan ünvanı da bulunan Başkan Pehlivan, üçüncü dönem adaylığa hazırlanıyor. Başkan Pehlivan,  önümüzdeki günlerde açılış bombardımanı yapacağız dedi.

 

Pehlivan,   İlimtepe bitti. Yedi tane bitmiş projemiz var ve devam edenler bulunuyor. Hereke Düğün Salonumuz bitti. Körfez İlçemize çok modern bir belediye binası kazandırdık.   İki mahallemizi birbirine bağlayan Belediye Binamızın önündeki battı çıktı bitti. Sadece belediye binasının önündeki battı çıktı projesine  11 trilyon yatırım yaptık.   Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız. Hereke Üniversite Sosyal Tesisleri, Körfez’e Olimpik Havuz Projesi ve daha sayamadığım bir sürü hizmetlerimiz var.  İnanın Körfez İlçe de oturupta bir kaç seneliğine bir yere giden geldiğinde Körfez'i tanıyamaz.  dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İsmail çelenk 11 yıl önce

yedi düvel bir araya gelse boş. güneş balçıkla sıvanmaz. durmak yok. pehlivanla yola devam.

Avatar
Kasım tekin 11 yıl önce

yav pehlivan'a rakipmi var? mhp patlak, sp nin gücü yok. chp nin oyu belli. ak parti kendi içinde parçalanmazsa pehlivan hactrik yapar.

Avatar
Selin F. 11 yıl önce

aç başkanim aç. düşman çatlatak biraz

Avatar
Necmi K. 11 yıl önce

pehlivanın rakibi turkis hairlines:)

Avatar
cengiz canayaz 11 yıl önce

ya niye bedava yorum yapıyorsunuz biliyorsunuz değil yunus pehlivan ağaderedeki hemo yu aday gösterseler kazanır çokmu önemliymiş 3üncü kez başkan seçilmesi haklısınız bu rüzgarla kazanır saygılarımla

Avatar
cengiz canayaz 11 yıl önce

az evvel gönderime ilave benim oyumda yunus başkanın

banner2817