Pehlivan'a Tebrik yağıyor....

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a yeni belediye hizmet binasına taşınmalarından dolayı hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Başkan Pehlivan’ın bu seferki konukları işçi sendikası ve Hacı Bektaş Vakfı üyeleri oldu.

Cemevine Yapılan Yardımlara Teşekkür Etti

Körfez Hacı Bektaş Anadolu Kültür Vakfı Körfez Şubesi Başkanı Selami Karanfil,yönetim kurulu üyeleri Rıza Duvarcı,Durmuş Parlak,Durmuş Yıldırım,Şahin Akyüz, Hamza Özkan,Gülali Zengin ve Fevzi Çınar ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a nezaket ziyaretinde bulundular.Ziyarette Körfez Belediye Meclis Üyesi Metin Özkan’da hazır bulundu. Şube Başkanı Selami Karanfil cemevinin inşaat çalışmaları ile ilgili bilgi verdiği ziyarette, Başkan Pehlivan’a cemevinin yapımı için verdiği büyük katkılardan dolayı ve Körfez’e kazandırdığı projelerden, yaptığı güzel çalışmalardan dolayı teşekkür etti.Yeni yapılan belediye hizmet binasını da çok beğenen vakıf  üyeleri,ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulundular.

İşçi Sendikası

Belediye İş Sendikası Kocaeli  2 nolu  Şube Başkanı Osman Şar, işyeri temsilcileri ve bir gurup  işçi ile birlik Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Körfez’e yakışır,bundan sonra personelin daha elverişli bir mekanda hizmet üretecekleri belediye binasını yaptıran Başkan Pehlivan’a teşekkür eden sendika şube başkanı Osman Şar işçi haklarını gözeten, işçiler için çalışma şartlarının çıtasını sürekli yükselten bir başkanla çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.


Konuklarını makamında ayrı ayrı ağırlayan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.


 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817