Pehlivan'a tebrikte kuyruk var!

Kocaeli Marmara Ordulular Derneği,Kocaeli Erzurumlular Derneği ve Körfez Yarımcalılar Derneği yönetimleri ayrı ayrı Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti.

Kocaeli Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun,Ordu Vali Yardımcısı Abdullah Demir,şenlik ağası Kenan Yeşiltaş,Hasan Durmuş ve Derince Ordulular dernek Başkanı Kadir Efe ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret ettiler.Başkan Pehlivan’ın başarılı çalışmalarını takip ettiklerini söyleyen Ordulular Dernek Başkanı Mehmet Çun,hemşerileriyle gurur duyduklarını belirtti.

Kocaeli Erzurumlular Dernek Başkanı Avni Gözütok,Doğan Şimşek,Yasin Dükmen,Hasan Karaman,Bekir Çoşkun,Hasan Karaman,Murat Yaldız ve Körfez Belediye Meclis Üyesi Muhammet Hamarat ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Yeni yapılan belediye hizmet binasını da çok beğenen dernek üyeleri, ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Körfez Yarımcalılar Dernek Başkanı Tuncay Tuç,Ömer Ellialtı,Ahmet Özdemir,Yüksel Çapkın,Mahir Akar,Ahmet Temel ve Harun Burak Hepgüler ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.Yeni belediye binasının Körfez’e hayırlı olsun temennisinde bulunan dernek üyeleri, Başkan Pehlivan’a 1954 yılında çekilmiş Yarımca Belediyesinin açılış fotoğrafını ve Yarımca’nın meşhur oturtma tatlısını hediye ettiler.

Konuklarını makamında ayrı ayrı ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “hemşeri derneklerine kültürün aktarılması, birlik ve beraberliğin sağlanarak daha sağlam temellere oturtulması için önem verdiklerini” söyledi. Başkan Pehlivan dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar diledi.






 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817