banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Pehlivan'a  yetki verildi...


Ziraat Bankası yıkılıyor, yerine iş merkezi yapılıyor.


Tuğrul Caddesinden- Hamit Kaplan Caddesine alternatif yol açılıyor

Körfez Belediye Meclisi gündeminde yer alan 7 maddeyi görüşmek için toplandı. Meclis verilen 1 önerge ile birlikte 8 maddeyi görüşerek karara bağlamış oldu. Mecliste görüşülen tüm maddeler oybirliği ile karara bağlandı.

 

Körfez Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Yunus Pehlivan başkanlığında toplandı. Metin Özkan, Bekir Bekiroğlu, Yusuf Eryarsoy, Şener Söğüt, Cemil İpşir ve Musa Dere’nin katılmadığı toplantıda 25 üye hazır bulundu. Toplantıda, 3 gündem maddesinin imar değişikliği için İmar ve Bayındırlık Komisyonuna havale edildi. İmar değişikliği yapılacak olan alanlardan bir tanesi sosyokültür alana çevrilerek üzerine “taziye evi” inşa edilecek. Meclis toplantısında Körfez Belediyesi 2014 yılı performans programı,  Plan Bütçe komisyonuna havale edildi.

Tütünçiftlik’te İş Merkezi Yapılacak

Mecliste ayrıca Tuğrul Caddesinden- Hamit Kaplan Caddesine alternatif yolun açılabilmesi ve Tütünçiftlik Ziraat Bankası şubesinin bulunduğu alanın yanında yeni bir iş merkezi inşa etmek için bankaya ait binan kamulaştırılması , yapılacak iş merkezinden Ziraat Bankasına yer verilmesi işlemlerinin yürütülmesi hususunda alınacak teminat mektubu için belediye başkanına yetki verildi.

Gündemin son maddesinin görüşülmesinin ardından Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, 04 Ekim 2013 Cuma saat 16.00'da toplanmak üzere meclis oturumunu kapattı.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan 
Ziraat Bankasını yıkıyoruz yerine çok güzel bir iş merkezi yapıyoruz. 
Tuğrul caddesinden Hamit Kaplan caddemize alternatif yol açıyoruz. dedi.



Meclis Başkan Pehlivan'a tam yetki verdi. 


Ziraat Bankası geçici olarak Körfez Belediyersinin eski binasında hizmet verecek.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafakafkasya 11 yıl önce

başkanıma yakışır yola devam

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826