Pehlivan’dan Derneklere Bayram Ziyareti
 Pehlivan’dan Derneklere Bayram Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, yardımcıları Mehmet Şendoğan ve SelattinKabadayıoğlu ile birlikte ilçedeki hemşeri derneklerini ziyaret ederek Kurban Bayramlarını tebrik etti.

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan gün boyu yaptığı bayram ziyaretlerine ilçede faaliyet gösteren dernekler ile devam etti. Körfez’de faaliyet gösteren Sivas Divriği Yözyatağı Köyü Derneği, Karadenizliler Derneği, Erzurumlular Derneği, Amasyalılar Derneği ve Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğini ziyaret eden Başkan Pehlivan, birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisinde bularak vatandaşların bayramlarını kutladı.

 

Körfez Sivas Divriği Yözyatağı Köyü Derneği Başkanı Metin Özkan, Körfez Karadenizliler Derneği Başkanı Hasan Yazıcı, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Körfez Amasyalılar Derneği Başkanı Mustafa Karaağaç, Körfez Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneğini Başkanı Ziya Baykara’nın ev sahibi olduğu dernek ziyaretlerinde memleket ve kültür derneklerinin toplumlardaki önemini hatırlatan Başkan Pehlivan  “hemşeri derneklerine kültürün aktarılması, birlik ve beraberliğin sağlanarak daha sağlam temellere oturtulması için önem verdiklerini” belirtti.



Pehlivan, bayramlaşma sonrası Tütünçiftlik sahilinde vatandaşların da bayramını kutladı

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817