Pehlivan'dan İmam Hatip Lisesi Müjdesi

Körfez İmam Hatip Lisesi yöneticileri Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Yeniyalı mahallesinde depremden sonra yapılan ve kullanılmayan kalıcı iş yerlerinin imam hatip lisesi yapılması konusu görüşüldü.

Körfez İmam hatip Lisesi Müdürü Orhan Yavuz,okul aile birliği başkanı Köksal Söğüt,yönetim kurulu üyeleri Hasbi Kökçan, Evcen Bulut,Güler Ergün ve Saniye Bulut ile birlikte Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konuşan okul müdürü Orhan Yavuz “Yeniyalı mahallesinde 1999 depreminden sonra yapılan ve yıllarca atıl durumda olan,yakılıp, yıkılan ve berduşların mekanı haline gelen kalıcı iş merkezi İmam Hatip lisesi olması için çalışıyoruz.Bu konuda tüm kurumlar hem fikir oldu.Tadilat planımızı hazırlattık ve il milli eğitim müdürlüğümüz onayladı.Yirmi bir derslik bir okul olacak.Başından beri konunun takipçisi  ve destekçisi olan Körfez Belediye Başkanımız Yunus Pehlivan’a teşekkür ederim.” diye konuştu. Başkan Pehlivan’ın başarılı çalışmalarını takip ettiklerini söyleyen okul müdürü Yavuz özellikle eğitime verdiği destekleri gerçekten takdire şayan dedi. Ayrıca yeni yapılan belediye hizmet binasını da çok beğenen okul yöneticileri, ilçemize hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Okul yöneticilerinin getirdiği plan tadilatını inceleyen Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, teknik personele talimat vererek hemen ihaleye çıkılmasını istedi. Okulun önümüzdeki öğretim dönemine yetiştirilebileceğinin müjdesini veren Başkan Pehlivan “Bu işyerlerinin, kullanılır hale getirilmesi uzun süredir gündemimdeydi. Fakat mevzuatlar biraz uzun sürdü. O atıl ve virane yerlerin eğitim yuvasına dönüşmesinden çok mutluyum. Bu projeyi bir an önce tamamlayacağım.” şeklinde konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817