Pehlivan’dan Kuran Kursu Öğrencilerine Hediye
 Pehlivan’dan Kuran Kursu Öğrencilerine Hediye

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan yaz döneminde Kuran Kursuna giderek Kur’an-ı Kerim öğrenen öğrencileri kutlayarak Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Körfez İlçe Müftülüğüne bağlı Kuran Kurslarında Kur`an-ı Kerim öğrenen 2600 öğrenciye Başkan Pehlivan Kur’an-ı Kerim hediye etti. İlçe genelindeki kursları ziyaret eden Başkan Pehlivan’a, müftü vekili Selami Aykul eşlik etti.  Müftü vekili Selami Aykul, Belediye Başkanı Pehlivan’a teşekkür ederek, “Her çalışmamızda yanımızda olan ve bizlere desteklerini hiç esirgemeyen başkanımıza teşekkür ediyorum “ şeklinde konuştu.

Ziyaret ettiği kurslarda, Kur`an kursu hocalarını da hizmetlerinden dolayı kutlayan Başkan Pehlivan “ 'İnsanların en hayırlısı Kuran'ı öğrenen ve öğretendir' Hadisi Şerifinin ehemmiyeti ile burada Kuran okuyan öğrencilere ve onları yetiştiren hocalara teşekkür ediyorum" dedi.

Yaz boyunca gittikleri Kuran kursunda Kur’an- Kerim’i öğrenen minik öğrenciler, belediye başkanı Yunus Pehlivan’ın anlamlı hediyesi karşısında oldukça mutlu olurken, Başkan Pehlivan’a teşekkür ettiler.

 




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817