Pehlivan'ın iftarları dolup taşıyor

Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, ilçedeki tüm vatandaşlara ulaşabilmek amacıyla başlatmış olduğu mahallelerde iftar programının bu seferki adresi Yeniyalı mahallesi oldu. Pehlivan, Yeniyalı Mahallesi sakinlerini Yeniyalı Merkez Camii önünde bir araya getirdi. Programa öncesinde gelen Başkan Pehlivan iftara gelen vatandaşlarla tek tek ilgilendi. İftara; Ak Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Engin Koyun, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı İsa Taş, mahalle muhtarı Yusuf Yanar, Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran, belediye meclisi üyeleriyle vatandaşlar katıldı. Birlikte açılan oruçtan sonra yemek duasını cami müezzini Eyüp Erdem yaptırdı. Akşam namazı sonrası Şeker ve Pehlivan vatandaşlarla geç saatlere kadar sohbet ettiler.

 

Körfez Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar programları Çarşamba günü (15.08.2012) Tütünçiftlik sahilinde yapılacak olan iftar programıyla son bulacak.Yoğun katılımın olması beklenen programda Tasavvuf Musikisi dinletisi ve semah gösterileri de yer alacak.
İftar sonrası vatandaşla Havuz başında sohpet edildi



Pehlivan Milletvekili İlyas Şeker ve İlçe Başkanı Engin Koyun'la aynı masayı paylaştı



Körfezli vatandaşlar Pehlivan'a sevgi gösterisinde bulundu


İftara katılan vatandaşların tek tek elini sıkıp hoşgeldiniz diyen başkan Pehlivan Körfez halkı herşeyin en iyisine layıktır dedi.


İftara katılım oldukça yoğun oldu

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817