Pencereden düştü,ambulans yanlış yere gitti
 Kartepe ilçesinde evlerinin penceresinden sarkan 3 yaşındaki çocuk, ikinci kattan yere çakıldı. Çocuğun annesi ambulans çağırmak yerine babasına haber verdi. Baba ise diğer çocuğunun okulda düştüğünü zannederek ambulansı okula çağırdı. Son aşamada baba, ambulansla evine koşup, çocuğunu sağlık görevlilerine teslim etti.

PENCEREDEN YERE ÇAKILDI

Kartepe Hasanpaşa Mahallesinde oturan Ersöyleyen çiftinin iki çocuğundan biri olan 3 yaşındaki Yiğit Anıl, evde misafirler varken pencere çıktı. Aşağıya doğru sarkan Yiğit, bir anda boşluğa uçtu. Durumu fark eden annesi, ambulansı aramak yerine eşini aradı.

AMBULANS YANLIŞ YERE

Telaşlanan baba Ahmet Ersöyleyen, düşen çocuğun Hasanpaşa İlkokulunda okuyan diğer oğlu olduğunu zannederek, buraya ambulans istedi, kendisi de okula koştu. Ambulans okula geldi, ancak ikinci bir telefonla düşen çocuğun Yiğit olduğu, hala evinin önünde yerde yattığı anlaşıldı. Ambulansa binen baba, hızla eve yöneldi. Yiğit hafif yaralı olarak KOÜ Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817