banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Pepe: Sirmen son hafta değil, baştan kaybetti
Siyasi dostlar, gazetecilere el ele poz verdiler. Pepe, Ak Parti İl Merkezi’nde Civelek’i de ziyaret ettikten sonra İzmit, Kartepe ve Körfez Belediye Başkanlarını ziyaret edip kutladı.

Milli Görüş partilerinde yıllarca birlikte siyaset yapan Pepe ile Karaosmanoğlu’nun çok samimi görüşmesinde Başkan Danışmanı Ömer Polat’ta hazır bulundu. Pepe, AK Kar’nin zorlanacağının öngörüldüğü Dilovası’nda seçimleri kazanılacağını mitingleri gördükten sonra kanaat geldiğini, Kocaeli’nin hiçbir ilçesinde seçimlerin kazanılmasında endişe duymadığını söyledi. Ziyarette, geçmiş dönemde yaşanan anılar da anlatıldı. 1976-77’li yıllarda Erbakan’la ilgili Konya’daki siyasi çalışmaları hatırlatan Pepe, “O dönemde aday bulmaktan zorlanıyorduk. Kendisi o zaman öğretmen olan İbrahim Karaosmanoğlu’nu da aday yapmakta zorlanmıştık.”dedi. Karaosmanoğlu’da bugünlere el bebek gül bebek gelmediklerini, bu günlerin de kıymetini bildiklerini söyledi.

ÇOBAN İLE CİVELET ZİYARETİ:

Pepe, İl Başkanı Mahmut Civelek’i kutlama ziyaretine AKP’nin kurucu il yöneticilerinden Mehmet Çoban ile birlikte gitti. Civelek, Pepe’nin 30 Mart’ta ev ev gece gündüz demeden çalıştığını belirtip, çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. Seçim zaferinde Allah’ın yardımı ve milletin duasının olduğu vurgusunu yapan Civelek, “Seçimlerde alınteri ve akıl teri birleşince 13-0’lık başarı elde ettik. Bakanımız Osman Pepe ile mitinglerde toplantılarda beraber ıslandık, beraber üşüdük. Kendisinin şehrin dinamiklerini harekete geçirmekte maharetini de gördük. O’nun teşekküre ihtiyacı yok ama, Allah ondan razı olsun diye dua ediyoruz.”diye konuştu.

Pepe’de seçimlerde “Boynumuzun Borcu” bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Pepe, “İnsanların hayır duasını almanın önemli olduğunu düşünüyorum. Başarı ekip işidir. Bu teşkilat rüştünü ispatlamıştır. Seçimlerde teşkilatımın emrinde istenilen yerlere gözüm kapalı olarak gittim.Bereketli bir çalışma ve bereketli bir sonuç ortaya çıktı. Ramazan ayının ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de bereketli olacağına inanıyorum.”dedi.

Başarıda aslan payının teşkilatlara ait olduğunu belirten Pepe, “Teşkilatlar çok çalıştık, biz onlara yardımcı olduk alınlarından gözlerinden öpüyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de SKM’ye teslim olacağım.Meydanların ve gönüllerin dili birleştiğinde muhteşem zaferler ortaya çıkıyor.”dedi.

Pepe, Sirmen’in seçimi son hafta kaybettik sözlerinin hatırlatılması üzerine şöyle yorum yaptı: “Sefa Bey seçimi son hafta değil, baştan kaybetti. Yanlış hesabı Bağdat’tan değil, Perşembe Pazarı’ndan döndü. Sırça köşklerde oturanların ve ahkam kesenleri bu seçimde hallerini gördük.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rasul 10 yıl önce

sen hayattamıydın

Avatar
Rasul 10 yıl önce

sn pepe bi zaman ilçe kurmak turşu kurmaya benzemez bu iş olmaz olursa kürsüden isyan ederim demiştin ettin benmi kaçırdım ben sözleri pek unutmamda gene adaysın galba bence yeter sende kaybettin yeniler gelsin kitap yaz kitappppp

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826