Petkim Köprülü kavşagı onaylandı




Başkan Pehlivan dün düzenlenen Körfez Belediye Meclisinde Körfez halkına müjdeler verdi. 2013 yılında yapılması planlanan projelerin bazıları hakkında bilgi veren Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan “Petkim Köprülü Kavşak projesini karayolları onayladı dedi.

Pehlivan, yeni yapılan Körfez Belediye binası önüne yapılacak kavşak için karayolları projeyi onayladı. 2013 yatırım yılı olacak dedi. Petkim Köprülü Kavşak ile ilgili ihaleye çıkma aşamasına geldiklerini söyleyen başkan Pehlivan, , bu projeyi Körfez Belediyesi olarak yapacağız. Bunun yanı sıra diş hastanesinin önüne yapılmasını planladığımız battı-çıktı ile ilgili avam proje hazır. Diş hastanesi önü köprülü kavşak projesini de, Petkim önü köprülü kavşak projesini de 2013 de tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.Başkan Pehlivan Körfez’e yapılması planlanan kapalı yüzme havuzu projesinin de ihale sürecinde olduğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817