PEYGAMBER AŞKINA ŞEHİTLERİN RUHUNA TOPLANIYORUZ

Mitingimizi Derince halkımıza duyurmak için durak afişleri, pankartlar astık, esnafa ve pazarlara el ilanı dağıcağız.7 Ekim Pazar günü saat 16:00 Gebze Cumhuriyet Meydanında yapacağımız miting için

Saadet Partisi Derince İlçe Başkanlığı  önünden saat 14:30 otobüsler kaldıracagız. Kalbinde Muhammed (SAV) aşkı,  Rasulullah sevdası ve saygısı bulunan, kardeşliğimizin en büyük düşmanı terörü ve terör örgütü lanetleyen herkesi bu mitingde olmaya çağırıyorum.

Müslümanların Masumiyeti Adlı Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Hakaret Eden Sözde Filmi Kınıyoruz. Bu çirkin görüntüleri çekenlere, piyasaya sürenlere, bunu bir sanat bilip, düşünce özgürlüğü olarak değerlendirip en sevgiliyi üzenlere, tüm dünyaya verilebilecek sadakat örneğini göstermek için toplanıyoruz.

Cenab-ı Allah 'Sen olmasaydın âlemleri yaratmazdım' buyurmakta. O olmasaydı bizde olmayacaktık. Peygamberimize yapılan saygısızlığa tepkimizi, kendisine olan sevgi ve sadakatimizi sunmak için toplanıyoruz.

Bin yıl beraber huzur ve barış içinde yaşadığımız topraklarımızda 30 yıldan bu yana faaliyet gösteren dış ve iç düşmanları ve onların tetikçiliğini yapan PKK terör örgütünü tel'in etmek, birlik ve beraberliğimizi sağlamlaştırmak için toplanıyoruz. Şehitlerimizi anmak ve gazilerimize sahip çıkmak, kahraman ordumuza, polisimize güç vermek için toplanıyoruz.

Bu toplanmamızda kişisel ve toplumsal sorumluluğumuzu duyarlılığımızı yerine getirmek üzere hekesi miting meydanına bekliyoruz. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817