banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

 Pilav Günü’nde bir araya geldiler

Derince Lisesi Mezunları Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü organize edilen Derince Lisesi Geleneksel Pilav Günü’ne okul mezunları yine büyük ilgi gösterdi

Mezunlar yeniden buluştu

Derince Lisesi’nden mezun olanları bir araya getirmeyi hedefleyerek başlatılan Derince Lisesi Mezunları Pilav Günü’ne bu yıl yine büyük ilgi gösterildi. Okul bahçesinde düzenlenen geleneksel pilav gününe, okul mezunlarının yanı sıra protokol de yoğun katılım sağladı. Okul mezunu ünlü tiyatrocu Engin Günaydın, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, okul müdürü Fazlı Cengiz, dernek başkanı Necdet Meriçli, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Recep Özaydın, öğretmenler ve mezunların da iştirakiyle gerçekleşen etkinlikte anılar tazelenip, sohbetler edildi.

Etkinlik amacına ulaştı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan programda Derince Lisesi için özel olarak yazılan marş hep birlikte okundu. Çeşitli konuşmalarla devam eden programda sahne alan Derince Lisesi Halk Oyunu Ekibi gösterileriyle, etkinliğe renk kattı. Derince Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleşen etkinlikte konuşan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar düzenlenen bu anlamlı etkinliğin yıllar boyunca devam etmesi temennisinde bulunarak Pilav Günü’nün amacına ulaştığını söyledi. Etkinlikte fotoğraf sergisi, tabak satışı ve pilav ikramları da yapıldı. Hep birlikte neşe içersinde geçen programda Derince Lisesi mezunları gelecek yıl yeniden buluşmak dileğiyle birbirlerine veda etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826