PİŞMAN OKUDULAR TABLET KAZANDILAR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın çocuklar için hazırlatıp ücretsiz olarak dağıtılan Pişman Dergisi okuyanlar pişman olmadılar. Bütün öğrencilere  dağıtılan derginin son sayısındaki  ödüllü bulmacaları doğru bilenler arasında çekilen kura ile 3 öğrenciye tablet hediye edildi.

Pişman Dergisi’nin 16.sayısında yer alan atasözü bulmacası için 180 başvurunun olduğunu söyleyen yetkililer” 180 öğrenciden 30’u bulmacayı doğru bildiler. Yapılan çekiliş sonucunda Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu 3.sınıf öğrencisi Efe Ünlütürk, Hızır Reis İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ayber Erdik ve 50.Yıl İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Furkan San tablet kazanmaya hak kazandı” dediler.

 

ÇOCUK DOSTU BELEDİYE

 

Çekiliş sonucu tablet kazanan öğrenciler hediyelerini İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç’un elinden aldılar. Pişman Dergisi’nin yayın kurulu üyeleri Neslihan Yaman, Meral Arslan ve Gökhan Güler’in de hazır bulunduğu ödüllerin dağıtımında konuşan Başkan Yardımcısı Güray Oruç” Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, çocukları çok seviyor. Göreve geldiği ilk günden beri  çocuklarımıza yönelik projeleri hayata geçiriyor. Pişman Dergisi de çocukları verilen değerin en güzel göstergesidir. Şimdiye kadar 15 bine yakın öğrenciye bedava bisiklet verildi. 5 bin öğrencimize de önümüzdeki günlerde bisiklete kavuşacak. İzmit Belediyesi Çocuk Dostu Belediye olarak Çocuk Hakları Okulu,  Okul Hizmet Masası, portatif havuzlar gibi birçok  örnek projeleri hayata geçiren bir belediyedir” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817