PİŞMANİYE FESTİVALİ İÇİN AĞRI’YA GİDEN  DOĞAN’A YOĞUN İLGİ
  

Bu sene Başkan Doğan’ın isteği ile Ağrı’da yapılan pişmaniye festivali için İzmit Belediye Başkanı, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve bir heyet ile birlikte Atatürk Havalimanı’ndan sabah 09.00 uçağı ile Ağrı’ya gitti. Başkan Doğan ve beraberindekiler, Ağrı Ahmed-i Hani Havalimanında büyük ilgiyle karşılandılar.

 

BÜTÜN ÇABAMIZ SİZLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜP MUTLU ETMEK

 

Havalimanında başta Diyadin Belediye Başkan vekili Salih Yaşar, Eleşkirt Belediye Başkanı Selahattin Sarı, AK Parti İl Başkan Vekili Sıddik Aldemir, merkez ilçe başkanı Latif Birgül, TÜGVA Ağrı İl Başkan Yardımcısı Mehmet Salık, Ağrılı İzmit Belediye meclis üyesi Ersin Alpaslan  ve kalabalık bir topluluk tarafından karşılanan Başkan Doğan ve beraberindekileri daha sonra 45 gün içinde bitecek olan İzmit-Diyadin Dostluk Parkı’nın temel atma törenine geçtiler. Temel atma töreninde Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da yer aldı. İzmit Belediye Başkanı Doğan’a burada da bölge halkı büyük sevgi gösterisinde bulundu. Doğan, vatandaşların tek tek ellerini sıkıp “ bütün çabamız sizleri mutlu edecek, yüzünüzü güldürecek hizmetleri yapmak içindir. Sizin sevginiz ve güveninizle devletimiz buralara daha çok hizmetler yapacak” dedi.  Vatandaşlar da Başkanı Doğan’ı aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek yapılan hizmetler için teşekkür ettiler.

İzmit Belediye Başkanı ve beraberindekiler daha sonra pişmaniye festival etkinlikleriyle açılışlarına geçtiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817