Pişmaniyeciler Meydanı’ndaki Dükkanlar İhaleye Çıktı

 

 

İzmit ilçesine, şehrin sembolü olan Pişmaniye’nin isminin verildiği yeni ve modern bir meydan kazandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Halkevindeki Pişmaniyeciler Meydanı’nda bulunan dükkanlar için de ihale gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasındaki encümen toplantısında yapılan açık usul ihale ile bir büfe ve iki dükkan 7 yıllığına kiraya verilecek.

 

GENEL SEKRETER GÜNDOĞDU BAŞKANLIK YAPTI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu’nun başkanlığında yapılan encümen toplantısında, Birinci Hukuk Müşaviri Necmi Özen ve encümen üyeleri de hazır bulundu. Önümüzdeki günlerde faaliyete girecek olan Pişmaniyeciler Meydanındaki iki dükkan ve bir büfe için ihale gerçekleştirildi.

 

TEKLİFLER SÖZLÜ OLARAK ALINDI

Aylık 2 bin 600 TL muhammen kira bedeli önerisi ile başlayan ihalede Pişmaniyeciler Meydanı’ndaki satış büfesi için Sinan Kaya, Tuna Koç ve Fahrettin Çartay sözlü teklif verdi. En yüksek teklifi 11 bin TL bedelle Sinan Kaya verirken, Fahrettin Çartay 10 bin 100 TL, Tuna Koç ise 7 bin 650 TL teklif verdi. Yine Meydanda bulunan 1 ve 2 numaralı iki pişmaniye satış dükkanı için açılan ihaleye ise İzmit Pişmaniyesi Üretim ve İşletme Kooperatifi adına Başkan Kadir Çetin ile Başkan Yardımcısı Uğurcan Üçcan katıldı. Kooperatif, 5 bin 700 TL muhammen kira bedeli ile ihaleye çıkan dükkanlar için 6 bin TL sözlü teklifte bulunuldu. İhalenin sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817