banner2779
banner2752
banner2750

Pişmaniyeyle Seçmenlerini  Ziyaret Ediyor

Ahmet Mızrak, 900’ün üzerinde olan seçmenlerinin kapısını çalıp, kendisini tanıtırken bir kutu pişmaniye, Türk Bayrağı, kalem hediyesi ile birlikte broşürlerini vererek, destek istiyor.

Körfez Belediyesi’nde zabıta amiri olan ve emekli olmaya hazırlanan Ahmet Mızrak, seçimleri kazanması halinde 1 Nisan’da emeklilik dilekçesini verecek.

Tüm zamanını mahallesine hizmet etmek için adamaya hazırlandığını söyleyen Ahmet Mızrak, “Mahallemi sokak sokak, ev ev tanıyorum. Zabıta memuru olarak zaten Körfez’i yakından tanıma ve ezberleme şansım oldu. Şimdi bu birikimlerimle mahalleme hizmet taşıyacağım. Beklentim yok, emekli olacağım ve sonrasında da mahallemde yapılması gereken hizmetleri getirmek için var gücümle çalışmaya devam edeceğim. 28 yıldır devlet memuru olarak görev yapıyorum, evli ve 2 çocuk babasıyım” dedi.

Ahmet Mızrak saha çalışması için özel olarak hazırlattığı hediye paketlerini ziyaret ettiği evlere ve ilçede ki önemli noktalara bırakacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751