banner2779
banner2752
banner2750

PİYANGO BİLETLERİ ÇALINDI

Dükkandan çıktıktan sonra biletlerin çalındığını anlayan Milli Piyango Bayii Fevzi Çelik durumu polise bildirdi.

Alınan bilgi ve iddialara göre olay saat 10.45 sıralarında meydana geldi. 25 yıldır sayyar bilet satışı yapan Fevzi Çelik, bir müşterisine bilet verdikten sonra para bozdurmak için yanındaki kasap dükkanına girdi.

Para üstünü alan ve müşterisine veren Fevzi Çelik, daha sonra parayı vermek için tekrar dükkana girdi. Fevzi Çelik, tezgahına geri döndüğünde bir deste biletin olmadığını anladı. Hemen polisi arayan Fevzi Çelik, yan dükkandaki kamera görüntülerine bakıldığında kasketli bir şahsın tezgaha geldiğini ve ardından da paltosunun cebine bir şey solarak hızla oradan kaçtığını gördü.

Karakola giden Fevzi Çelik davacı olurken, görüntülere yakalanan şüphelinin kimlik belirleme ve arama çalışmaları başlatıldı. polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Olayın şokunu atlatamayan Fevzi Çelik, çalınan destede 15 bin lira değerinde 740 adet bilet olduğunu belirterek, ‘’Biletlerin arkasında bayi mührü ve adım var. Bu biletleri başka bayiden almasınlar. Zira, bilet seri numaraları Genel Müdürlüğe iletildi. Biletlere ikramiye çıksa bile ödenmeyecek ve yasal işlem yapılacaktır’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751