PİYANO KURSUNA 24 ENGELLİ ÇOCUK KATILIYOR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile engellilere yönelik açılan piyano kursuna 24 kişi katılıyor. Yahya Kaptan Mahallesi’ndeki Hanımeli Kültür Merkezi’ndeki piyano kursunu KOÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Piyano Bölümünden Ceren Yılmaz’ın verdiğini söyleyen yetkililer” 24 öğrencinin devam ettiği piyano kursu sömestr tatiline girdi. Çocukların çok sevdiği kurs Pazartesi 09.00-15.00, Cumartesi 09.00-17.00 saatleri arasında 2 şerli gruplar halinde gerçekleştiriliyor. Kurs Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek.  

Engelli çocukların geliştirilmiş el-göz koordinasyonu, geliştirilmiş konsantrasyon, okul başarısında artış, karakter gelişimine katkı, özgüven, hafızayı kuvvetlendirme gibi pozitif etkisi bakımından çok önemli olan piyano kursu engelli çocuklar üzerinde de pozitif etki yapmaktadır” dediler. Kursa kayıtların devam ettiğini de söyleyen ilgililer,”  kayıtlar için Belsa 4. kattaki Kültür Müdürlüğü Sosyal İşler Birimi’ne nüfus cüzdanı ve engelli raporu ile şahsen başvurulabilir” şeklinde konuştular. Piyano kursu ile ilgili olarak 318 00 00-1448 numaralı telefondan detaylı bilgi alınabileceği de kaydedildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817