banner2779
banner2752
banner2750

Plaj Futbolunda şampiyon  Büyükşehir Kandıra Park Bahçeler
   

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü tarafından Kandıra’nın Cebeci Plajı’nda gerçekleştirilen TFF Plaj Futbol Ligi Kocaeli Etabını Kandıra Park Bahçeler Takımı kazandı. Finalde Grup Kardeşlerle karşılaşan Kandıra Park Bahçeler, rakibini 8-2 yenerek TFF Plaj Futbol Ligi Kocaeli Etabının şampiyonu oldu. Şampiyon olan Kandıra Park Takımı, Kocaeli’yi Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek.  Spor kenti Kocaeli etiketine anlam katan Plaj Futbolu Ligi’nde gerçekleştirilen Şöhretler Karması ise organizasyona renk kattı. Bir dönemin efsane futbolcusu Kaan Dobra’nın da oynadığı Şöhret Karmasında kazanan taraf ise dostluk oldu.

 

16 TAKIM KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, geçen yıl büyük ilgi gören Plaj Futbolu organizasyonun bu yıl ikincisini gerçekleştirdi. Cebeci Plajı’nda ve Türkiye Futbol Federasyonu, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Federasyonu işbirliğiyle gerçekleştirilen Plaj Futbolu Ligi’ne 16 takım katıldı. Bu çerçevede Kandıra Park Bahçeler- Akademisi Lise İzmit, Grup Kardeşler- Kandıra Orman İşletmeleri eşleşerek yarı finalde oynamaya hak kazanan takımlar oldu. Yarı final müsabakası Cumartesi günü her zaman olduğu gibi Cebeci Plajı’nda oynandı. Çekişmeli anlara sahne olan yarı final mücadelesinde Kandıra Park Bahçeler rakibi Akademi Lise İzmit’i i 4-1, Kandıra Orman İşletmesi ise rakimi Grup Kardeşler’i 6-5 yendi. Yarı final mücadelesinden başarı ile çıkan Kandıra Park Bahçeler ve Grup Kandeşler takımı final mücadelesi oynamaya hak kazandı.

 

FİNAL ÖNCESİNDE ÜÇÜNCÜLÜK MÜCADELİSİ

Ligin final mücadelesi Pazar günü oynandı. Bu maç öncesinde ise üçüncülük mücadelesi yaşandı. Maçı Akademi Lise İzmit ve Kandıra Orman İşletmesi oynadı. Maçı, Akademi Lise İzmit 6-5 kazanarak ligin üçüncüsü olmaya hak kazandı.

ESTETİK VURUŞ YARIŞMASI VE EN’LER

Maçın ardından estetik gol vuruşu yarışması düzenlendi. Yarışmaya lige katılan her takımdan bir oyuncu katıldı. Yarışmayı Hakan Sukuşu kazandı. Plaj Futbolu Liginin gol kralı Park Bahçeler’den Burak Çakar olurken, en centilmen takım Akademi Lise takımları, en değerli oyuncu ligdeki performansı nedeniyle Gazi Yıldız ve en iyi kaleci de Salih Arslan  olarak belirlendi.

ŞÖHRETLER KARMASI ORGANİZASYONA RENK KATTI

Öte yandan Plaj Futbolu Ligi Kocaeli Etabı’nın en renkli anı ise Şöhretler Karması’nın sahaya çıkışı ile gerçekleşti. Şöhretler Karmasında; bir dönemin efsane futbolcusu Kaan Dobra, Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ali Bilgi, ASKF Başkanı Murat Aydın, Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ile spor kamuoyunun yakından tanıdığı isimler yer aldı. Şöhretler Karması; kırmızı ve beyaz takımları olarak sahaya çıktı. Şöhretler Karmasında; beyaz takım, kırmızı takımı 3-0 yendi. Ancak maçın sonunda skor, 3-3 olarak belirlenerek dostluğun kazandığı ilan edildi.

FİNAL MÜCAEDELİSİ NEFESLERİ KESTİ

Şöhretler Karması sonrasında Ligin final mücadelesi oynandı. Finali Kandıra Park Bahçeler ve Grup Kardeşler takımı oynadı. Zorlu ve zevkli anlara sahne olan final mücadelesini Kandıra Park Bahçeler takımı 8-2 yenerek ligin şampiyonu olmaya hak kazandı.

KUPA VE MADALYA TÖRENİ DÜZENLEDİ

Final maçının ardından kupa ve madalya törenine geçildi. Plaj Futbolu Liginde birinci, ikinci, üçüncü ve şampiyon olan takımlar kupa ve madalyalarını protokol üyelerinin elinden aldı.

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751