banner2779
banner2752
banner2750

PLAJLARIMIZ YAZA HAZIR
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında Kocaeli halkının plajlardan en güzel şekilde yararlanması için hazırlıklarını tamamladı. Büyükşehir iştiraklerinden Belde A.Ş. tarafından işletilen Kandıra’daki Mavi Bayraklı Cebeci Halk Plajı ile Kandıra Kerpe Halk Plajı ve Darıca Bayramoğlu Halk Plajı’ndan şezlongundan şemsiyesine, kumsalından otoparkına kadar tüm hazırlıklar yapıldı.

 

MAVİ BAYRAKLI CEBECİ PLAJI

Belde A.Ş. tarafından bu yıl üç plajda birden Kocaeli ve dışarıdan gelen yazlıkçılara hizmet verilecek. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen üst düzey vatandaş memnuniyeti nedeniyle bu yıl plajlardaki personel sayısı iki katına çıkarıldı. Kumsal alanları dikkatle temizlenen ve çevre düzenlemesi yapılan plajlardan Kandıra Cebeci Halk Plajı’nda bu yıl 400 adet şezlong ve 200 adet şemsiye ile 15 personel görev yapacak. Cebeci Halk Plajı’nda ayrıca 300 araçlık otopark da bulunuyor. Tatilciler gün boyu sadece 5 TL’ye otoparka araçlarını bırakabilecek.

 

KERPE VE BAYRAMOĞLU

Yine Kandıra’nın turistik alanları arasında yer alan ve Büyükşehir’in yaptığı çalışmalarla çehresi değişen Kerpe Halk Plajı’nda da Belde A.Ş.’nin 4 personeli 300 şezlong ve 150 şemsiye ile denize girmeye gelenlere hizmet verecek. Darıca Bayramoğlu Halk Plajı’nda ise 600 şezlong ile 300 şemsiye tatilcileri bekliyor. Darıca Bayramoğlu’nda bu yıl da Kadınlar Plajı, bayanlara hizmet verecek. Bayramoğlu Halk Plajı’nda görevli 12 personelin 5’i bayan olarak belirlendi. Kadınlar Plajı’na 7 yaşından büyük erkek çocuklar da alınmayacak.

 

ŞEZLONG 5 TL, ŞEMSİYE 5 TL

Öte yandan her üç plajda da şezlonglar günlük 5 TL’den şemsiyeler ise yine günlük 5 TL’den kiralanabilecek. Tuvalet ücreti ise 1 TL olarak belirlendi. Yazlıkçılar soyunma kabinleri ve duşlardan ise ücretsiz yararlanacak. Plajlarda yaz boyunca Belde A.Ş. personelinin yanı sıra KOSKEM’in cankurtaranları ile Park Bahçe ve Yeşil Alanlar, Sağlık İşleri, Çevre Temizlik ve Zabıta personeli görev yapacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751