Polat, 30 Ağustos’ta Gençlere Seslendi!

Açıklamasında ülkemizin tarih boyunca büyük badireler atlattığını ve verilen kutlu mücadeleler sonunda bağımsızlığını elde ettiğini kaydeden KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat, “Devletimiz ve milletimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Başkomutanlık Savaşı ile birlik ve beraberliğinden, hürriyet ve istiklalinden en zor koşullarda dahi vazgeçmeyeceğini adeta tüm dünyaya haykırmıştır” dedi.

ULU ÖNDER’İ ANDI

Bu kutlu zaferin Cumhuriyet’in de kurulmasını müjdelediğini kaydeden Polat, Atatürk’ün; “Gençler! Geleceğe güvenimizi güçlendiren ve sürdüren sizsiniz Siz, almakta olduğunuz eğitimle, bilgi ile, insanlıkta üstünlüğün, yurt sevgisinin, düşünce özgürlüğünün en değerli örneği olacaksınız. Ey yükselen yeni kuşak! Cumhuriyeti biz kurduk, O'nu yükseltecek ve yaşatacak sizlersiniz” sözü ile gençlere seslenerek, “Bağımsızlığımızı ve bir devlet olmamızı sağlayan 30 Ağustos Zafer’ini bize armağan eden Atatürk’e, silah arkadaşlarına, kahraman ordumuza, şükranlarımızı sunuyor, Türk milletinin bu büyük bayramını şahsım ve derneğimiz adına kutluyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817