Polat: “En Büyük Yatırım Eğitime Yapılan Yatırımdır”

KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat, dernekleri için hazırlanan saat ve takvimin dağıtımını sürdürüyor. İş insanları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen Polat, gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanıyor

Körfez ilçenin siyaset ve sivil toplum hayatının önemli isimlerinden biri olarak gösterilen Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği’nin (KÖGYAR-DER) de başkanlığını yürüten Tugay Polat’ın saha programları sürüyor. Aynı zamanda İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı da olan Polat’a yaptığı ziyaretleri sırasında eşi Gülşen Polat da eşlik etti. Yapılan ziyaretleri sırasında dernek başkanı Tugay Polat konuk olduğu isimlere KÖĞYAR-DER adına çeşitli hediyeler takdim etti.

TEK TEK ZİYARET ETTİLER

KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat ve eşi Gülşen Polat’ın ziyaretlerinde yaptığı ziyaretlerde UGD Ulusal Girişimciler Derneği yönetim kurulu üyesi Adnan Orhon, Körfezli iş insanlarından Vehbi Kıranşal, Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir, Körfezli esnaf Hayri Küçük ve Yarımcalılar Derneği Başkanı Atakan Yavuz’u ziyaret ederek derneğin saatini ve takvimini hediye etti.

1 YILLIK BURS PEŞİN ÖDENDİ

KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat, dernek olarak bugüne kadar eğitim alanında birçok önemli çalışmaya imza attıklarını belirterek, “Üniversite öğrencilerimize sağladığımız burs en özel çalışmalarımızdan biri. Üstelik bu bursları bir yıllık olacak şekilde gençlerimizin hesaplarına nakit ve peşin olarak yatırıyoruz.

“ÇABAMIZ SÜRECEK”

Ayrıca yıla eğitim yılı başlar başlamak çocuklarımıza içlerinde tüm ihtiyaçlarına yetecek kadar kırtasiye malzemelerinin bulunduğu çantalarımız ve benzeri eğitim desteklerimiz oldu. Gücümüz yettiği kadarıyla bu yöndeki çaba ve özverimiz devam edecek. En büyük yatırım gençliğe, evlatlarımıza eğitim alanında yapılan yatırımdır. Bu noktada üzerimize ne düşüyorsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817