Polat’tan Eğitim Yardımlarına Devam

Her yıl çok sayıda üniversite öğrencisine burs veren ve belirlenen burs bedelini yıllık olarak öğrencilerin hesaplarına yatıran, ilk ve orta dereceli okullarda eğitim gören öğrencilere nakit ve kırtasiye yardımı gerçekleştiren dernek başkanı Tugay Polat, bu sene de destek faaliyetlerini sürdürüyor. KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat tarafından hazırlanan yaklaşık 200 adet okul çantası belirlenen kişilere verilmek üzere muhtarlara ve okul idarecilerine teslim ediliyor.

EŞİ İLE BİRLİKTE GİTTİ

Bu kapsamda Polat, geçtiğimiz günlerde Körfez Fatih Mahallesi Muhtarı Salih Yolcu, Hacı Osman Mahallesi Muhtarı Sami Zorlu ve Bir Damla Umut Derneği’ni ziyaret ederek çantaları teslim etti. Her iki muhtar da yapılan yardımlar dolayısıyla eğitim gönüllüsü Tugay Polat’a teşekkür etti. Öte yandan ziyaretleri sırasında Tugay Polat’a eşi Gülşen Polat da eşlik etti.

YARDIMLAR EN DOĞRU KİŞİLERE ULAŞIYOR

İçlerinde kırtasiye malzemeleri bulunan ve öğrencilere büyük destek olarak kabul edilen yardım malzemelerinin gerçekten ihtiyaç sahibi ailelere verilmesi için çaba gösterdiklerini dile getiren dernek başkanı Tugay Polat, “Bir sivil toplum kuruluşu olarak çabamız, evlatlarımıza daha iyi bir eğitim zemini hazırlanmasına destek olmaktır. Yaptığımız yardımların gerçekten ihtiyaç sahibi olarak isimlere ulaşmasına azami derecede önem veriyoruz. Bu destek çalışmamız devam edecek” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817