banner2779
banner2752
banner2750

Polat’tan kırtasiye yardımı

Polat, temin ettiği ve içinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu okul çantalarını ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt’a teslim etti

Kocaeli Öğrenim Gençliğine Yardım Derneği (KÖGYAR-DER) Başkanı Tugay Polat, 2021-2022 eğitim öğretim yılının başladığı bugünlerde çok özel bir çalışmaya imza attı. Aynı zamanda İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilat Başkanı da olan Polat, yaptığı çalışma ile temin ettiği ve içerisinde kırtasiye malzemelerinin bulunduğu toplam 175 okul çantasını ihtiyaç sahiplerine teslim etmek üzere ilgili kurum yöneticilerine teslim ediyor.

EŞİ İLE BİRLİKTE ZİYARET ETTİ

Bu kapsamda önceki gün Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt ile bir araya gelen KÖGYAR-DER Başkanı Tugay Polat, toplamda 58 adet çanta ve kırtasiye malzemesini ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmesi için kendisine teslim etti. Müdür Kurt’un makamında gerçekleşen buluşma sırasında Tugay Polat’a eşi Gülşen Polat da eşlik etti.

“ÜZERİMİZE DÜŞENİ

MUTLAKA YAPACAĞIZ”

KÖGYAR-DER olarak eğitim konusunda Körfez ve Kocaeli genelinde sorumluluk üstlendiklerini dile getiren Başkan Tugay Polat, “Bizim için önemli olan evlatlarımızın en iyi ortamda yetişmelerine imkan sağlamaktır. Bu konuda üzerimize düşen tüm sorumlulukları yerine getirmeye hazırız. Kırtasiye malzemelerimizi milli eğitim müdürümüz Sergülen Bey’e sunuyoruz. Bu anlamda yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrencilerimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“EĞİTİME OLAN YATIRIM

GELECEĞE YAPILMIŞ SAYILIR”

Konukları ile yakından ilgilenen Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülent Kurt ise, “Tugay Bey’i yıllardır tanır ve yardımsever kişiliğini biliriz. Kendisinin öğrencilerimize yönelik yaptığı bu yardım çok değerli. Eğitim alanında yapılan ve özellikle de öğrencilerimize yönelik sağlanan her destek ülkemizin geleceğine yapılan yatırımdır. Tugay Bey’e ve eşi Gülşen Hanım’a gösterdikleri bu hassasiyet nedeniyle teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751