Poliport,  Dow 4star’da “Bronze” Sertifikaya Layık Görüldü

Üst üste aldıkları ödüllerden duyduğu mutluluğu dile getiren Poliport Genel Müdürü Efe Hatay, “Çalışmalarımızın ulusal ve global düzeyde ödüllendirilmesi bizim için çok kıymetli” dedi.

Türkiye’nin köklü grup şirketlerinden Polisan Holding’in liman işletmeciliği sektöründeki iştiraki Poliport, ödüllerine bir yenisini ekledi. 2022 yılında limancılık sektöründe “Türkiye’nin En Mutlu İşyeri” seçilen ve dünyanın en güvenilir sürdürülebilirlik derecelendirme platformu olan Ecovadis’ten Gümüş Ödül alan Poliport, DOW 4STAR’DA, Bronz sertifika aldı.

Kocaeli Körfez Bölgesinde, 50 yılı aşkın bir süredir faaliyet yürüten ve bölgenin önemli liman işletmelerinden biri olan Poliport, “Güvenlik”, “Sürdürülebilirlik, “Sosyal Sorumluluk” ve “Hizmet” başlıkları ile yapılan değerlendirme sonucunda DOW 4STAR’DA, Bronz sertifikaya layık görüldü.

Poliport Genel Müdürü Efe Hatay konuya ilişkin açıklamasında şunları kaydetti: “Son dönemde üst üste aldığımız ödüller bizim için çok mutluluk verici ve motivasyon artırıcı. Stratejik yatırımlarımız ile müşterilerimizin ihtiyaçlarına güvenli ve hızlı çözümler sunarak bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak için çalışırken; sosyal sorumluluk projelerimiz ve sürdürülebilirlik politikamızla da gelecek nesillere sağlıklı bir çevre bırakmak için dengeli ve çevre dostu büyüme stratejisi izliyoruz. Bu çalışmalarımızın ulusal ve global düzeyde ödüllendirilmesi bizim için çok kıymetli.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817