POLİS ATEŞ EDENLERİ ARIYOR

Alınan bilgi ve iddialara göre, Derince Harmantarla Fatih Mahallesi Engin Caddesi’nde yer alan tekel bayiine önceki gün plakasız beyaz bir otomobille gelen şahıs, saat 21.00 sıralarında büfe önünde durdu ve arka arkaya 7 el pompalı tüfekle ateş etti.

Yakın mesafeden, hedef gözetilerek açılan ateş sırasında büfede oturan Ergin Y. adlı şahıs kafasına ve yüzüne gelen saçmalarla yaralandı. Yaralanan şahıs Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

G.G. adlı şahsa ait olan tekel bayiine ateş ederek bir kişiyi yaralayan şahıs polis tarafından aranıyor. Yaralanan gencin yüzünde derin izler oluştuğu ve plastik cerrahi tedavisi görmesi gerektiği belirtildi. Olay sırasında işyerinin camlarının filimle kaplı olmasının hedef bulunmasını zorlaştırdığı ve muhtemel bir ölümün de önüne geçildiği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817