Polis babasının ölümünde 5 tutuklama
 Önceki akşam saatlerinde, Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Murat Boylu, Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi Yiğit Sokak'taki evine doğru giderken, iddiaya göre sokaktan motosikletle geçen 2 kişiyi yavaş gitmeleri konusunda uyardı. Motosikletli 2 kişi ve yakınlarının da katıldığı tartışma kavgaya dönüştü. Polis memuru Murat Boylu silahını çekince yaşanan arbede sırasında silah ateş aldı. Kavgayı ayırmaya çalışan Canşah Boylu kurşunun vücuduna isabet etmesi sonucu yaşamını yitirdi.
Olayın ardından 55 yaşındaki İ.A, 23 yaşındaki Ö.A, 19 yaşındaki F.A, 20 yaşındaki E.A, 15 yaşındaki Y.A, 29 yaşındaki K.A. ve 25 yaşındaki Ö.Y. gözaltına alındı. Ö.Y. ile Y.A. serbest kalırken, 5 kişi ise tutuklandı. Soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen polis memuru Murat Boylu adli kontrolle serbest kaldı.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817