Polis Dur İhtarına Uymayan Araca Ateş Açtı: 1 Ölü, 1 Yaralı
 Açılan ateş sonucu ağır yaralanan sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

Polis ekipleri, Kocaeli'nden İstanbul istikametine doğru kaçan ve dur ihtarına uymayan otomobili durdurmak için D-100 Karayolu Kartal mevkiinde yolu kapattı. Kaçmaya çalışan otomobil kendisini durdurmaya çalışana polis memuruna çarptı. Araç polisler tarafından açıln ateş ile durudurulurken, araç sürücüsü hayatını kaybetti. 

Olay gece saat 04.00 sıralarında D-100 Karayolu Kartal mevkiinde meydana geldi. İddaya göre, Kocaeli'nin Darıca İlçesi'nde bir barda kavgaya karışan Veysel Albayrak (43) yanında bulunan Moldova uyruklu Tatiana Dinçer (32) ile 34 ZB 0422 plakalı otomobile binerek kaçmaya başladılar. Otomobil ile kaçarken Gebze'de ters istikamete giren Veysel Albayrak'ı polis ekipleri takibe aldı. Polis ekiplerinin tüm uyarılarına rağmen İstanbul istikametine doğru kaçmaya devam eden otomobili durdurmak için Kartal Maltepe ve Tuzla'da bulunan polis ekipleri harekete geçti. 

OTOMOBİLİYLE ARACI DURDURMAK İSTEYEN POLİS MEMURUNA ÇARPTI 

Polis ekipleri D-100 Karayolu Kartal mevkiinde yolu trafiğe kapatarak otomobilin gelmesini beklediler. Otomobiliye kapatılan noktaya gelen Albayrak, polis ekipleri tarafından durdurulmaya çalışıldı. Bu sırada otomobilini polislerin üzerine süren Albayrak, polis memuru Önder Özkul'a otomobiliyle ezerek kaçmaya çalıştı. Bunun üzerine polis ekipleri otomobili ateş açtı. Araç açılan ateş sonucu bir polis arabasına çarparak durdu. Açılan ateş sonucunda Veysel Albayrak çeşitli yerlerinden ağır şekilde yaralanırken, otomobilde bulunan Tatiana Dinçer ise bacağından yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından Tatiana Dinçer ve ağır şekilde yaralanan Veysel Albayrak olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Albayrak hastenede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken bacağından yaralanan Dinçer'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Otomobilin çarparak yaraladığı polis memuru Önder Özkul ise ambulansla Dr. Lütfü Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özkul'un bacağında çok sayıda kırıklar olduğu belirtildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817