POLİS GAZ SIKARAK KAVGAYI AYIRABİLDİ
 Alınan bilgi ve iddialara göre olay saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Başlangıç nedeni belli olamayan olayın, araç parkı sırasın da başladığı söyleniyor. İddialara göre, Adapazarlı olduklarını söyleyen 3 kişi, Atlı Sokak’ta Talha Şahinkaya ile kavgaya tutuştular. Tarafların kavgası yakındaki bir inşaata kadar devam etti ve sonrasında da yine aynı sokağa yansıdı. Atlı Sokak’ta bir kez daha kavga eden taraflardan Ogün adlı genç kaşından adlığı darbe ile yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine gelen polis, gaz sıkarak kavganın büyümesine engel oldu. Adapazarı olduklarını söyleyen gurup, yakındaki bir kahvehaneye sığınan Talha Şahinkaya’yı linç etmek isterken, polis öfkeli guruba biber gazı sıkarak engel oldu.

Olay, bir kişinin yaralandığı guruptan 3 kişinin karakola götürülmesinden sonra, polis kahvehane de saklanan Talha adlı genci gözaltına aldı. Her iki tarafta doktor raporu ve tedavilerinin yapılmasından sonra karakola götürtüldüler. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817