Polis Haftası Şenliklerine KO-MEK renk kattı

 

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis haftası dolayısıyla şenlik düzenledi. Türk Polis Teşkilatı’nın 168. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Sabri Yalım Parkı’nda gerçekleştirilen şenliğe KO-MEK’te açtığı stand ile destek verdi. Standta KO-MEK’te yapılan el emeği ürünler ve sanatsal tablolar sergilendi.

 

EL EMEĞİ ÜRÜNLER SERGİLENDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi kursları KO-MEK Sabri Yalım Parkı’nda gerçekleştirilen şenliğe açtığı stand ve resim sergisiyle renk kattı. Standta KO-MEK’in Mehmet Ali Paşa, Yenimahalle ve Gündoğdu kurs merkezlerinin Mefruşat ve İğne oyası branşında hazırlanan el emeği ürünler sergilendi. Ayrıca resim branşında hazırlanan tablolar halkın beğenisine sunuldu.

 

EMNİYET MÜDÜRÜNE KO-MEK HEDİYESİ

Kocaeli Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Kocaeli Valisi Ercan Topaca, İzmit Kaymakamı Sabit Kaya, İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik KO-MEK standına ziyarette bulundu. Gündoğdu KO-MEK’in Toplum Destekli Polis Ambleminden oluşan panç işi tablo Emniyet Müdürü Hulusi Çelik’e hediye edildi. Çelik tabloyu çok beğendiğini ifade ederek, ‘’KO-MEK’in hatırası olarak bu tabloyu özel olarak saklayacağım’’dedi.

 

NEVZAT DOĞAN KO-MEK STANDINDA

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan da KO-MEK standını ziyaret etti. Sergilenen eserleri yakından inceleyen Doğan KO-MEK görevlileriyle hatıra fotoğrafı çekildi.

 

STANDLARA YOĞUN İLGİ

Öte yandan standlara ziyarette bulunan Kocaeli halkı sergilenen ürünlere ve resim sergisine yoğun ilgi gösterdi. El emeği göz nuru eserleri yakından inceleyen halk, KO-MEK kurslarında yapılan işlerin son derece güzel olduğunu belirterek kursiyerlere tebriklerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817