POLİS PAZAR YERİNDE KUŞ UÇURTMUYOR

Resmi ve sivil polis ekipleri, ilçede kurulan Pazar alanlarında sabah erken saatlerden itibaren esnaf ve müşterilere yönelik uyarı çalışması yaptılar.

Yapılan uyarılarda pazarcı esnafı ve vatandaşlar dikkatli olmaları, çantalarını göz önünden ayırmamaları ve gördükleri şüpheli şahısları bildirmeleri konularında ikaz edildiler.

Günün ilerleyen saatlerinde pazarın kalabalıklaşmasıyla önlemleri arttıran polis, bu kez de şüpheli şahıslar üzerinde çalışma başlattı ve kimlik kontrolleri, üst aramaları yapıldı.

Çalışmaların hedefinin, tırnakçılık, cepçilik, yankesicilik ve hırsızlık olarak adlandırılan suçlara niyetlenen kişileri yakalamak, caydırmak olduğu belirtilirken, uygulamalar nedeniyle bu suç sayısının yok denilecek oranda azaldığı, çalışma olan pazarlarda suçun gerçekleşmediği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817