Polisi gören hayat kadını ikinci kattan atladı
 Alınan bilgiye göre Gölcük Değirmendere’de G.K. (30) ile E.E.B. isimli hayat kadınları, birlikte olmak için M.D. ve İ.A. isimli şahıslarla anlaştı. Hayat kadınları anlaştıkları kişileri, arkadaşlarına ait olduğu iddia edilen Gölcük Değirmendere Atatürk Mahallesi Rıfat Ilgaz Caddesi’nde bulunan bir eve götürdü.

 

HAFİF YARALANDI

Vatandaşların evde fuhuş yapıldığını polise ihbar etmesi üzerine polis ekipleri söz konusu adrese gitti. Kapıda polisi gören hayat kadınlarından G.K, kendisini ikinci katın balkonundan aşağıya bıraktı. G.K. atlama sonrası hafif yaralandı. Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi edilen G.K. ile evdeki E.E.B., M.D. ve İ.A. isimli şahıslar sorgulanmak üzere Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817